Deluded Mind: megjelenési dátumot kapott a „drogos partnerkeresés” [VIDEO]

A Pyxton Studios nem siette el…

A Deluded Mind neve is már önmagában figyelemre méltó, hiszen magyarul ez azt jelenti, hogy „hallucináló elme”. Ez az elnevezés nem is véletlen: bár a kerettörténet kicsit sablonos (egy FBI ügynök, Dean Catrall elvesztette a múltban lányát, és most a kollégájával, Robert Page-dzsel a Hillstone elmegyógyintézetben találták magukat elrabolva), azért egy kicsit már csavar a sztori ott, hogy Dean, miközben a már nem létező OPNI külföldi megfelelőjét felfedezné, folyamatosan egy hallucinogén drog hatása alatt lesz.

Ebből azért ki lehet találni, hogy egy túlélő horror játékról lesz szó, ami ráadásul belső nézetes is lesz. A Pyxton Studios két év fejlesztés után egy új trailerrel végre közölte, hogy mikor is fog a Deluded Mind megjelenni.

A dátum június 16-a lesz, és jelenleg csak PC-re. Nem lenne meglepő, ha végül konzolos portot is kapna.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu