The Walking Dead: fejlesztői napló az Overkilltől [VIDEO]

Az első fejlesztői napló epizódban az eddigi CGI helyett az engine került felhasználatra!

A videóban egy túrára indulhatunk Georgetownban, ami csak egyike Washington D.C. környezetében (és a játékban) található településnek. Jó, ezúttal tiszta a terep (walker sehol sincs), de mivel a környezet bemutatásán volt a hangsúly, jó ötletnek tartjuk a hiányukat.

„A kontraszt nagyon fontos. Egy olyan hely megalkotása, ami addig biztonságos, amíg egy walker fel nem tűnik a sarkon – szerintem ez teszi Kirkman [a The Walking Dead megalkotója – a szerk.] munkáságát igazán érdekessé. Mindig felteszem a kérdést: miért? Miért ott van az a vértócsa? Miért barikádozták el az ablakokat? Aztán mindennek értelmet adhatsz, és ha ezt megteszed, egy olyan érzést kapsz, mintha egy „már nem élő világban” lennél,” mondja Jacob Claussen, az Overkill (Payday!) környezetművésze.

„Sok kutatást kellett csinálnunk, hogy megtudjuk, miként omlik össze a társadalom és a környezet, ha senki sem törődik velük. Ha senki sem vágja meg a fák ágait, ha senki sem nyírja a füvet, ha senki sem szedi össze a szemetet – hol kezdenek rozsdásodni a dolgok, miként üti fel a fejét a penész?” – kérdezi Jonatan Lönnqvist, az Overkill vezető környezetművésze.

A kérdés és az elképzelés jó – a The Walking Dead elvileg idén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu