Agymosással vádolják a Fortnite-ot!

A mobilon is kitörő sikernek örvendő Fortnite-ot egyesek betiltva látnák a legszívesebben…

A Change.org-on felbukkant egy „Szabadulj meg a fortnite-tól” (igen, így, kisbetűvel – aláírás nemecsek ernő) nevű aláírásgyűjtés, amit jelenleg az ezerből nyolcszáznegyvenen írtak alá. Azt szeretné elérni a kezdeményezés, hogy a játék be legyen tiltva, így a közeli családtagoknak felszabadulhatna a szabadideje. És igen, agymosást írtunk – az egyik aláíró, Chloe DePalma ugyanis ezt írta: „Elveszi a férfi élettársaink életét és az agyukat mossa [a játék]!”

Az Epic Games valószínűleg körberöhögi az aláírásgyűjtést, és jó okkal teszi: a játék sikeres (emiatt is tették el a Paragont, egy korábbi játékukat láb alól): három hét alatt a Fortnite mobilon 15 millió dollárt (közel 3,82 milliárd forintot) termelt, és azóta, hogy a héten az iOS-osok számára megnyíltak a kapuk, 1,8 millió dolcsi gurult be az Epic bankszámláira. A Sensor Tower szerint a Fortnite az egyik legsikeresebb mobilos rajttal rendelkező játék lett (csak Amerikában a múlt héten hat millió dollárt generált…), és már tizenegy millió telepítés felett jár. Szerintük amint az Androidosok is könnyedén, meghívó nélkül elérhetik a Fortnite-ot (ez az Epic szerint a következő néhány hónap során fog bekövetkezni), napi három millió dolláros forgalmat fog összehozni a Battle Royale műfajú játék.

Nos, ezért nem lesz betiltva a Fortnite.

Forrás: The Washington Post, Sensor Tower

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu