A Battlefield V is követni fogja a Battle Royale-divatot…?

A Call of Duty: Black Ops IIII riválisa is be fog szállni a buliba?

Tegnap arról írtunk, hogy a Call of Duty idei felvonása, a Treyarch-fejlesztésű Black Ops IIII is Battle Royale módot kaphat a Raven Software jóvoltából (Modern Warfare Remastered), lecserélve az elcsúszott fejlesztésű kampányt. Nos, akkor most a Battlefield V mellé is behúzhatunk egy ikszet!

A VentureBeat ugyanis névtelen forrásaira alapozva azt állítja, hogy a DICE már elkészített egy prototípust a PlayerUnknown’s Battlegrounds/Fortnite: Battle Royale páros után szabadon. Viszont itt az a szituáció, hogy az őszi megjelenés után érkezne csak, mégpedig egy ingyenes (?!) frissítésként. (Az Electronic Artstól ez nem hangzik valami jól – lootboxolni fognak akkor, mint a Star Wars: Battlefront II-nél?)

A Ubisoft esetében is írtunk már ilyesmit, szóval nem lehet már kikerülni a Battle Royale-t. A műfaj sikeres lett, és erre naná, hogy rácuppanhatnak a kiadók (Electronic Arts, Activision, később akár a Ubisoft is). Talán az EA Playen elárulják, hogy valós-e a pletyka.

Forrás: VentureBeat

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu