Csendben cloud technológiára tett szert az Electronic Arts!

Nocsak, a kétbetűsként is gyakran emlegetett kiadó a jövőbe tekint…

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy teljes mértékben átvette a GameFly-tól a cloud gaming technológiát és annak személyzetét. A csapat főhadiszállása Caesareában, Izraelben található, és most már ők is az EA szerves részei lettek.

„A felhő alapú játék egy izgalmas terület, ami lehetővé teszi számunkra, hogy eddiginél több játékos bármilyen készüléken, bárhol képes legyen játékélményben részesülni. Izgatottak vagyunk, hogy ennek a csapatnak a tudását behozhatjuk az Electronic Artsba, ahogy folytatjuk az innovációt és kibővítjük a játékok és a játék[mód] jövőjét,” mondta Ken Moss, az Electronic Arts technikai főnöke.

Ez mit jelent magyarul? Akár azt is elérhetik a jövőben (vagy akár már a következő konzolgenerációban, 2020 környékén), hogy mobilon is azokkal az AAA címekkel játszhassunk. Ezt teszi lehetővé a felhő technológia. (És ezt a módszert használja a minap bejelentett Resident Evil 7 Nintendo Switch port is…)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu