The Walking Dead: The Telltale Series – The Final Season: megvan, mikor indul a finálé! [VIDEO]

A Telltale végre részleteket közölt a The Walking Dead negyedik, egyben utolsó szezonjáról.

Az előrendelés június nyolcadikától működik (az ár továbbra is 20 dollár/euró – kb. 6500 forint), és aki PlayStation 4-en vagy Xbox One-on ezt teszi, azonnali hozzáférést kap a The Walking Dead: The Telltale Series Collectionhöz, ami az eddig megjelent tizenkilenc rész kurrens-gen konzolos átiratát takarja. A PC-s előrendelők 10% kedvezményt kapnak, a Windows 10-es, Microsoft Store-os előrendelők pedig ehelyett ingyen megkapják a The Walking Dead első évadát (lol, azért ez messze van a konzolos akciótól…).

Clementine és AJ egy szívszorongató történetet kap egy komoly új vizuális stílussal (főleg a képregény stílusa felé mentek el a Telltale-esek), és egy új, váll feletti kamerarendszerre is számíthatunk a nagyobb szabadság és szkriptmentes csaták mellett. 4K, HDR-támogatás is jön!

Az első rész augusztus 14-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, míg a Nintendo Switch 2018 folyamán valamikor fogja megkapni Clem kalandjait. Nem lesz iOS és Android verzió?

Forrás: Telltale

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu