Twin Mirror: bejelentették a Dontnod új kalandjátékát [VIDEO]

A Bandai Namco adja ki és 2019-ben érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Az E3-at megelőző hírdömping kapcsán mutatta be a Sony a Bandai Namco és a Dontnod Entertainment játékát, a Twin Mirrort: egy külső nézetes kalandjátékot, amely 2019-ben érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra és amelyről hónapokkal ezelőtt már némi információ kiszivárgott, ám most került csak megerősítésre.

A játékot a fejlesztők pszichológiai thrillerként írják le és Samuelt, egy 33 éves férfit irányhatunk benne, aki egy szakítás után, szerelmi bánattól még mindig szenvedve visszatér a Virginia keleti részében lévő Basswoodba, hogy a legjobb barátja temetésén részt vegyen. Miután furcsa rosszullét keríti hatalmába, másnap reggel egy szállodai szobában ébred, az előző napon hordott inge véres és semmire sem emlékszik, hogy mi történhetett. A trailer alapján szürreális elemeket is tartalmazó kalandjátékban a küldetésünk, hogy kiderítsük egy bonyolult nyomozás során az igazságot.

Ahogy azt a Life is Strange alkotóitól már megszokhattuk, a Twin Mirrorban az emlékeinket puzzle módjára „oldhatjuk fel”, fontos döntéseket hozhatunk Sam életében, illetve a kisváros titkait is felfedezhetjük.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu