Még egy egyjátékos módot kap a sztori mód mellé a Soulcalibur VI?

A Soulcalibur VI valószínűleg kap még egy egyjátékos módot, legalább is Motohiro Okubu, a játék producerének nyilatkozata erre enged következtetni.

„Épp előkészítünk még egy fő egyjátékos módot, de egyelőre még nem mondhatok semmit,”  nyilatkozta Okubu a hetente megjelenő Famitsu (Weekly Famitsu) legújabb számában.

Bár az új játékmóddal kapcsolatban nincsenek információink, a magazin elárul néhány részletetet a Story Mode-dal kapcsolatosan, mely a Soul Chronicle névre hallgat. A cikk szerint kibővíti a sorozat kezdetét plusz epizódokkal. 1583 és 1590 között játszódik a történet fő folyama pedig 1586-tól indul. A történet pedig 2D és 3D jeleneteket is egyaránt használ.

Ugyan ebből se derült ki túl sok minden, de szerencsére már nem kell sokat várni. A Soul Calibur VI megjelenése nagyon közel van, idén október 19-én már meg is jelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu