Nem lenne The Last of Us Part II, ha nem lenne fontos mondanivalója!

Neil Druckmann szerint ez az igazság: nem ült volna neki egy folytatásnak, ha „üres” lenne tartalmilag.

A Naughty Dog kreatív producere a GameInformernek elárulta, hogy attól tartott a csapat: elrontják az alapjátékot a Left Behind DLC-vel, de ezzel lehetőségük volt jobban kidolgozni Ellie karakterét, ami a The Last of Us Part II-ben is folytatódni fog.

„Nem készítenénk folytatást, ha nem éreznénk úgy, hogy valami hasonlóan fontosat mondhatunk el vele. Még a Left Behind készítése során is ott volt a félelem, hogy „nem rontjuk el?” – de aztán nagy siker lett, és a karaktereket is jobban kidolgoztuk így. Itt volt a lehetőség, hogy nem csak egy nagyon fontos üzenetet mondhatunk el, amiben hiszünk, hanem még jobban kigyúrhatjuk egy bonyolult karakterünket még érdekesebb és nüansznyi megközelítésben. Ha ezt tesszük, nem hanyagolható el a befejezés. Nem lehet ijedve elfordulni tőle.”

Halley Gross, a The Last of Us Part II társírója hozzátette: „Nem hisszük, hogy egy nagyobb narratívába szeretnénk menni, de izgatottak vagyunk, hogy Ellie személyiségének minden részletét megmutathatjuk. Részben azt, hogy kihez vonzódik, hogy milyenek a kapcsolatai, kinek hajlandó játszani, szóval részben igen, a szexualitása is témába vág.”

A The Last of Us Part II PlayStation 4-exkluzív, megjelenési dátuma még nem ismert.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu