20 perc játékmenet-videó érkezett az Overkill’s The Walking Dead-ből [VIDEO]

Végre a három évvel ezelőtti teaser és a több CGI trailer után láthatunk valami videót is a tényleges játékmenetből.

A látottak alapján hangulatilag és játékmechanikailag az Overkill’s The Walking Dead elég erősen hajaz a nagysikerű Left 4 Dead szériára. Azonban nem csak ilyen téren sikerül a játéknak megidéznie a Valve klasszikusait, hanem – sajnos – technikai színvonalon is. A játék mérhetetlenül polírozatlannak tűnik, beszéljünk akár a framerate-ről, az animációk darabosságáról, vagy mondjuk az erősen prev-gen érát idéző vizuális megvalósításról.

A korábbi CGI trailerek egy nagyon más hangulatot árasztottak és egy magasabb színvonalú játék képét festették a szemünk elé, épp ezért nagy a felháborodás a játékosok körében. A jelenlegi videó például kétszer annyi dislike-kal rendelkezik, mint like-kal.

Kérdéses, hogy a már nyakunkon lévő megjelenésre mit hoznak ki a készítők a játékból, mindenesetre ilyen játékmenet videóval indítani nem túl bíztató. Az Overkill’s The Walking Dead Deluxe Editon-je PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra jelenik meg szeptember 8-án.

Forrás: JeuxVideo

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu