Egy „nemzetközileg ismert franchise-on” dolgoznak a Left 4 Dead és az Evolve fejlesztői!

A Turtle Rock Studios valami komolyabb dobással készülhet…

Egy bejelentetlen játékon dolgoznak, amiről legutóbb mintha december környékén írtunk volna. Most újra itt a sor, ugyanis egy új álláshirdetéssel rukkoltak elő. A csapat egy senior pályatervezőt keres egy bejelentetlen AAA címhez, ami egy „nemzetközileg ismert franchise kompetitív FPS-e” lesz.

„Egy nemzetközileg ismert franchise-on szeretnél dolgozni? Csatlakozz a kivételes fejlesztőcsapatunkhoz senior pályatervezőként, hogy egy be nem jelentett AAA címen dolgozhass. Szeretsz remek pályalayoutokat és szórakoztató összecsapásokat tervezni? Élvezed azt látni, ha az emberek a te pályáidat játsszák végig, és az együttműködésen a jobbá tételükért? Ez az állás szoros együttműködést igényel a művészekkel, mérnökökkel és egyéb tervezőkkel a fantasztikus tartalomalkotás céljából,” írja a hirdetés.

Vajon ez az a játék lenne, ami korábban egy „online, kooperatív FPS” volt? Vagy átalakították volna a játékukat? Mindenesetre az elképzelés érdekes. Remélhetőleg nem fognak „eltévedni”, amit az Evolve-val tettek!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu