Kiszivárgott a Darksiders III megjelenési dátuma?

A poén: ezúttal a Microsoft Store rakta ki eléggé sután a Darksiders-széria régóta várt új tagjának lehetséges megjelenési dátumát.

A Microsoft Store-on láthatjuk, hogy a 2017 májusában bejelentett, ezúttal Fury-vel (Dühhel) jelentkező Darksiders III, ha a dátum nem téved, november 27-én érkezhet PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ez egy keddi nap, úgyhogy placeholder, ideiglenes dátumként nehezen tudjuk kezelni… nos, és a Steam-oldal már tavaly is 2018 végét írta megjelenési időszakként!

Három változatról is megtudtuk, hogy létezik: a Standard Edition előrendelésekor az Armor Skint kapjuk, a Deluxe Edition ezen túl két DLC-t is ad (Season Pass), 24 órával korábbi, tehát november 26-ától esedékes hozzáférést biztosít, és 10%-kal olcsóbban lehet az alap árhoz képest előrendelni. A Blades & Whip Edition ezeken túl ingyen hozzáférhetővé teszi az első két Darksiders felújított kiadását november 26-ától.

Szóval, a THQ Nordic ugye kihagyta az E3-at (és akkor poénosan a focira hivatkoztak a távollét indokaként…), de a Gamescomra, ami ugye a németországi Kölnben kerül megrendezésre augusztusban, teljes erővel ki fognak menni. Ott többet is elárulhatnak a nagyobb játékaikról, így akár a Biomutantról is…

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu