A Bungie az új videóban arról beszél, miért döntöttek Cayde-6 megölése mellett [VIDEO]

A fejlesztőcsapat tagjai beszélnek a Destiny 2: Forsaken sötétebb tónusú narratívájáról.

A rajongókat szinte sokkolta a híre, amikor kiderült múlt hónapban, hogy a Destiny 2 új kiegészítője, a Forsaken az egyki kedvenc karakterük halálával nyit majd. Ez fogja elindítani a történetet és magát a főszereplőt egy bosszúhadjáraton is.

A Destiny 2 új fejlesztői videójában a Forsaken kiegészítő mögött álló Bungie és a High Moon Studios beszél a narratíváról. Eric Osborne (Head of Community) szerint bár elsőre úgy tűnhet, hogy Cayde-6 halála csak azért történt, hogy a rajongók sokkolva legyenek, valójában a szereplő halálának sokkal több szerepe van és segít kibontani és gazdagabbá tenni a Destiny világát.

A többi fejlesztő pedig igyekezett kihangsúlyozni, hogy ez egy sokkal kisebb történet olyan értelemben, hogy itt nem a világ megmentéséről van szó, hanem az egész sokkal személyesebb, hiszen egy elesett bajtárs megbosszolásáról szól.

Az alant látható videóból még többet megtudhattok a Destiny 2 kiegészítőjéről. A megjelenés egyébként szeptember 4-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu