Az NPD analitikusai szerint Switch-ből fog a legtöbb fogyni 2018-ban az USA-ban

Mindemellett megnevezték azt a 10 játékszoftvert, melyekből a legtöbb fog fogyni az idei évben.

Az NPD csapatának analitikusai, akik a hardveres és szoftveres eladásokra vannak specializálódva az Egyesült Államokban, tettek néhány publikus előrejelzést azt illetően, hogy szerintük mik lesznek a nagy nyertesek ebben az évben a videojátékok világában.

Mat Piscatella, a csoport vezetője szerint a Nintendo Switch lesz az, ami dominálni fogja 2018-ban a térséget és a legtöbb eladást fogja produkálni, azonban azt is hozzátette ehhez, hogy szerinte a PlayStation 4 és az Xbox One is erősszámokat fog hozni. Az Xbox-ot illetően azt nyilatkozta, hogy olyan nagy ugrás lesz eladások terén, mint 2010-ben az Xbox 360 esetében. Ami a PS4-et illeti, az mindeddig a legjobban fogyó konzol volt, most először fogják megfosztani a trónjától (méghozzá a Switch).

Ezt követően Priscella a szoftvereladásokról is beszélt kicsit, mely egyértelmű nyertesének a Red Dead Redemption 2-őt jelölte meg – a játék körül lévő hype fényében és a Grand Theft Auto V sikereire való tekintettel ez nem is csoda.

A top 10 legjobban fogyó játékszoftver listája az NPD elvárásai alapján az idei évre vonatkozóan:

  1. Red Dead Redemption 2
  2. Call of Duty: Black Ops 4
  3. Battlefield V
  4. NBA 2K19
  5. Far Cry 5
  6. Madden NFL 19
  7. Fallout 76
  8. God of War
  9. Monster Hunter World
  10. Spider-Man

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu