Bejelentették a The Culling II-őt, pillanatok múlva megjelenik

A Xaviant csapata a minap leplezte le a 2016-os battle royale játék folytatását, aminek a megjelenéséig már csak néhány óra van hátra.

Jelenleg rendkívül népszerűek a battle royale lövöldék, és az olyan nagyágyúk mellé, mint a Fortnite és a PUBG pedig úgy látszik, hogy a The Culling is igyekszik betörni az új részével. A 2016-os első rész eléggé nagy sikereket ért el Steam-en – az már más kérdés, hogy ez inkább csak anyagi téren volt tetten érhető, a játékosi visszajelzések ugyanis elég harmatosak voltak.

Lehetne jönni tehát azzal a szokványos kérdéssel, hogy vajon a The Culling II képes lesz-e az előd hibáit és problémáit kijavítván egy kiforrottabb és jobb játékélményt nyújtani, de az alant megtekinthető előzetes alapján egyértelművé válik, hogy nem kell nagy csodákra számítani.

Nagyon polírozatlannak és gyengécskének tűnik a játék a videó alapján, a dislike-ok óriási száma alapján pedig a játékosok sincsenek nagyon elájulva tőle – vélhetően tehát kapunk majd egy újabb asset-flip kategóriájú játékot, amivel megpróbálnak könnyű pénzt szerezni a fejlesztők.

Mindenesetre aki nagyon kíváncsi a játékra, az pár óra múlva nekiugorhat PC-n, Playstation 4-en, és Xbox One-on, természetesen a 20 dollár kicsengetése után.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu