Elhalasztásra került a Code Vein!

Újabb játék került fel az elcsúszó megjelenések listájára.

Eddig úgy tervezte a Bandai Namco, hogy az „anime Soulsnak” is nevezhető Code Vein szeptember 28-án gurulna be a PlayStation 4/Xbox One/PC trióra. Ezt a tervet lesöpörték. A teljes sajtóközleményt nincs értelme lefordítani, úgyhogy kiemelnénk azt a bekezdést, ami az indok arra, hogy miért is csúszott át 2019-re a Code Vein:

„A megjelenés előtti promóciós kampány során a Code Vein a fogyasztóktól és a sajtótól egyaránt pozitív reakciókat kapott. Ennek tudatában a Bandai Namco úgy döntött, hogy további időt szán a Code Vein továbbfejlesztésére, hogy a végleges termék a média és a rajongók elvárásainak megfeleljen.”

Azért az kicsit aggasztó, hogy csak 2019-et adott meg a kiadó a játék új megjelenési időszakának. Még csak annyit sem mondtak, hogy „2019 eleje”. Remélhetőleg 2019 elején kiadja a Bandai Namco a játékot – elvégre azzal is legalább három hónapot eltolják a Code Vein megjelenését.

Majd meglátjuk, mikor jön ki. Ezzel egy újabb játék menekül el a Red Dead Redemption 2 október végi rajtja közeléből…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu