Atreussal is vetekedni kíván majd a The Last of Us Part II!

A God of Warban debütáló fiútól (akit Fiúnak is nevezhetnénk, ugyanis a játék 99%-ában Kratos, az apa csak úgy hívja a fiát, hogy Boy, azaz Fiú…) ellesett pár trükköt a Naughty Dog, hogy visszavágjon a Sony Interactive Entertainment Santa Monicának…

Az E3-as demóban Ellie-t egyedül láthattuk, segítő NPC karakter nélkül. Ez nem marad így a játék végleges kiadásában, ugyanis Neil Druckmann, a kreatív rendező ezt nyilatkozta a BuzzFeednek:

„Ellie korábban egy NPC volt, de a The Last of Us Part II-ben ő lesz a főszereplő, őt irányítja majd a játékos. Biztonsággal mondhatom, hogy a korábbi játékunkhoz hasonlóan itt is lesz egy NPC veled a történet során, mégha őt nem is mutattuk a demóban. Ismét az az általános megközelítésünk, hogy „miként kezeljük őket emberként? hogyan viselkedhetnek olyan őszintén mint azok az emberek? miként adunk nekik érdekes karakterjegyeket, hogy képesek legyenek mozogni a világban, tudjanak értelmesen cselekedni és meglepni téged úgy, ahogy azok az emberek?””

Persze a Naughty Dog le akarja pipálni a SIE Santa Monicát: többet akarnak előhozni a még meg nem nevezett – és nem látott – NPC-vel mint amit Atreus felmutatott már közel három hónapja a God of Warban: „Barátok és szomszédok vagyunk velük [a SIE Santa Monicával]. Papíron már elvileg nincsenek Santa Monicában, de igen, megosztjuk a technikai és kreatív folyamatokat, és üdvözöljük a baráti versengést, minden szemszögből. Ezt elmondhatod Cory Barlognak [a God of War rendezőjének] is!”

Vajon Dina lesz-e az, akit az E3-as demó elején láttunk? Majd valamikor 2019-ben (mi addigra tippelnénk a rajtot) meglátjuk, vagy amikor kijön végre a PlayStation 4-exkluzív The Last of Us Part II.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu