A The Bard’s Tale 4 szeptemberben fog megjelenni PC-re

A szerepjátékos kaland PS4-re és Xbox One-ra később érkezik még ebben az évben.

A veterán Brian Fargo által vezetett inXile Entertainment, akiknek a fantasztikus Toment: Tides of Numenera-t köszönhetjük, bejelentette, hogy a következő szerepjátékuk, a The Bard’s Tale 4 Xbox One-ra és PS4-re is meg fog jelenni még idén, a pedig már korábban is bejelentett PC-s változat pedig szeptember 18-án jelenik majd meg.

Azok, akik támogatták korábban a The Bard’s Tale IV: Barrows Deep-et, mától kezdve hozzáférhetnek a játék bétájához. Azok a játékosok, akik pedig a Platinum, vagy az Ultimate Special Edition-t elővásárolják, szintén élvezhetik a játékot a tesztelési időszak alatt.

A fantasy RPG visszatér a The Bard’s Tale sorozat gyökereihez. A játék belső nézetes,  a harcok pedig körökre osztottak és izgalmasak, a játékosnak pedig ki kell használnia a csapatát képező hősök különleges képességeiben rejlő potenciált az előrejutáshoz, miközben mindenféle rejtvényt is meg kell oldania.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu