Még várnunk kell a Cyberpunk 2077 játékmenetére!

Nem véletlenül nem láttunk a lengyel CD Projekt RED játékából játékmenetet az E3-on.

Mike Pondsmith, a Cyberpunk franchise alkotója az IGN-nek elmagyarázta, hogy miért kell még elég sokat várnunk arra, amíg működésben nem fogjuk látni a Cyberpunk 2077-et: „Borzasztóan sok dolgunk van, amit meg kell csinálnunk, és ez időbe fog telni. Remélem, hogy a rajongók megadják nekünk az időt. Ha olyat csinálunk, amit eddig mások soha, vagy legalább nem úgy, ahogy mi tervezzük, akkor tér, idő és elvonultság szükséges hozzá.” Pondsmith szerint a CD Projekt RED munkássága közel van az ő elképzeléseihez, és úgy véli, nagyon is okos döntés volt a játékmenet kihagyása az E3-as bemutató során. (Érdekesség, hogy a lengyelek a Microsoft előadásának végén kerültek sorra.)

A Cyberpunk 2077 egyhamar nem tűnik úgy, hogy elkészül, és emiatt nem is lepődtünk meg a korábbi pletykán, miszerint akár cross-gen játék is lehet a lengyel fejlesztők eredménye… de ahogy Pondsmith is mondta: a tökéletesség időt igényel.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu