Shadow of the Tomb Raider: fél percnyi veszély [VIDEO]

Lara Croftnak néhol csak egy ötforintosnyi helye van, hogy átjusson az akadályokon…

A Tomb Raider játékok esetében megszokhattuk már, hogy Croft kisasszony néhol tényleg egy maroknyi földön oldalaz el a biztonságosabb helyszínekre, ahová néhol még falmászás és itt-ott elég veszélyesnek tűnő ugrás is szükséges lehet. Nos, ezt az érzést markolta fel az Eidos Montreal a legújabb Shadow of the Tomb Raider videóban, ami bár rövid lett, de ha mi is átéljük a játékból mutatott részleteket, sokkal többnek fog tűnni, mint amit most látunk a trailerben.

Néhol tényleg hajmeresztő, hogy Larának mennyire kevés helye van a mozgásra, de így megértjük az Eidos Montreal gondolatát – szerintük a hibákat itt komolyan büntetni fogják, azaz néhányszor tuti látni fogjuk, hogy például Lara zuhan pár(száz?) métert itt-ott a szakadékba…

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (kivéve, ha a Deluxe változatot vesszük meg, mert az már 12-étől elérhetővé teszi a játékot…).

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu