Új Shadow of the Tomb Raider előzetes érkezett, főszerepben a játék világa [VIDEO]

„Egy ámulatbaejtő, ám egyben veszélyes világ tele kalanddal.”

A Square Enix folytatja a rövid, egy-egy témára fókuszáló mini-előzeteseinek a sorozatát. A legutóbbi a játék különböző csapdáira és kihívásaira koncentrált, a mostaniban pedig a Shadow of the Tomb Raider világán van a hangsúly.

Az előzetes alapján hangulatosnak tűnik a játék, mindenesetre pár dolgot érdemes megjegyezni. A PC-s változattal ellentétben (ami az NVIDIA csatornáján található 4K-s demonstráció alapján gyönyörű) a játék konzolokon elég ocsmányul néz ki, erre rengetegen tettek megjegyzést a Shadow of the Tomb Raiderhez kiadott különböző videók alatt. Sokszor a játék egy prev-gen cím érzetét kelti vizualitás terén, az animációk pedig eléggé darabosnak érződnek. Olyan, mintha összecsapták volna az egészet, hiszen technikai fronton nagy visszalépésnek tűnik a Rise of the Tomb Raiderhez képest, a karaktermodellekről már nem is beszélve.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu