Rainbow Six: Siege – Részletek az új seasonről, jön a dinamikus időjárás?

Két új operátorral bővül a Team Rainbow, kapunk egy map reworköt és kisebb-nagyobb játékbeli újdonságokat is.

A Ubisoft tegnap jelentette be a Rainbow Six: Siege új szezonját, amely a Grim Sky nevet viseli. Az első kedvcsináló kép meg is érkezett, mely alapján látszik, hogy az egyik operátor egy lángvágóhoz hasonló eszközzel felszerelt támadó lesz – erről már korábban voltak nyilatkozatok és szivárgások. Így végre egy harmadik hard breacher is lesz majd, és nem csak a Thermite és a Hibana közül lesznek kénytelenek a játékosok választani.

A másik operátornak egy eletkromos töltetű pajzsa van, amelyről egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz a pontos feladata, csak spekulácók vannak vele kapcsolatosan – egyesek szerint a pajzsot fel lehet majd használni arra, hogy egy falon keletkezett rést befoltozzon vele a játékos.

Visszatér a Hereford Base is Rankedbe, ugyanis a fél évvel ezelőtt bejelentett map rework befejezése erre a szezonra lett beígérve. A pálya az egyik legikonikusabb Siege felhozatalából, ami már a bétában is helyett kapott, így minden bizonnyal sok játékos örül majd annak, hogy viszontláthatják, immáron nem csak a Casual meccsek keretein belül.

Emellett pedig az új recoil rendszert is most kívánják berakni a teljes játékba, ami megoldást jelenteni a weapon sight misaligment problémákra, továbbá a konzolos játékosok (feltehetően a PS4 Pro és Xbox One X tulajok) megkapják a dinamikus felbontás lehetőségét is, hogy a játék teljes mértékében az adott konzol hardveres erejéhez tudjon minden pillanatban igazodni.

Végül pedig itt van még valami, ami érdekes lehet: nagy az esély rá, hogy végre bekerül valamiféle dinamikus időjárás a játékba. Ezek mind spekulációk a részemről (napi szinten játszom az R6S-t), mindenesetre érdemes az ezzel kapcsolatos reddit posztomra egy pillantást vetni.

A Grim Sky teljes leleplezése egyébként augusztus 17-19-én lesz és az új szezon feltehetőleg egy hónap múlva jelenik majd meg.

Forrás: Rainbow6

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu