Jön az új Jagged Alliance játék! [VIDEO]

Sok-sok évnyi csend után végre visszatér a legendás széria a Jagged Alliance: Rage! képében.

Visszatér a már klasszikussá érett, 20 éves múlttal rendelkező Jagged Alliance széria, méghozzá több évnyi kihagyás után. Az új játék a Jagged Alliance: Rage! címet viseli és a körökre osztott stratégiát próbálja meg ötvözni a túlélő játékokra való jellegzetességekkel.

A fejlesztést a HandyGames végzi, a játék pedig – ahol arról a neve is némileg árulkodik – egy spin-off lesz – a szériára jellemző dzsungeles körítés viszont itt is megmarad. A játék mögött álló kiadó egyébként a sokakat felkaroló THQ Nordic.

A készítők azt ígérik, hogy taktikai szempontból rengeteg lehetőségünk lesz a játékban, beleértve például a direkt konfrontációt, vagy akár a lopakodást is. Emellett minden egyes játszható zsoldosnak eltérő képességei lesznek, mindegyiknek más lesz a személyisége, illetve kétfős co-op mód is helyet kap majd a játékban.

Az előzetes egyébként eléggé megosztóra sikerült, jelen pillanatban nagyjából kétszer annyi embernek nem tetszett a játék, mint amennyinek igen. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből az egészből.

A Jagged Alliance: Rage! PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Forrás: 3DJuegos

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu