Tévés adaptációt kaphat a Vampyr

MOZI HÍREK – Átköltözhet Dr. Jonathan Raid a tévéképernyőkre?

Az idei év egyik legérdekesebb játéka a Vampyr, ami úgy tűnik, hogy nemsokára a tévés világba is beléphet egy nemrégiben kötött üzletnek hála. A Deadline értesülései szerint ugyanis a Fox 21 televíziós stúdió megszerezte a jogokat az IP-hez, hogy a Wonderworld Sound & Visionnel, illetve a DJ2 Entertainmenttel együttműködve képernyőre adaptálják azt.

A Vampyr Dr. Jonathan Reid történetét meséli el, aki nemrég változott vámppírrá, a helyszín pedig London, 1918-ban. Doktorként meg kell találni az ellenszert arra a vírusra, ami tizedeli a lakosságot, miközben a vámpír mivoltából kifolyólag a főszereplő arra van kárhoztatva, hogy belőlük táplálkozzon. Jelenleg nem tiszta, hogy az adaptáció konkrétan a Dontnod által kreált történetet fogja átültetni a tévéképernyőkre, vagy inkább csak a szellemiségét, a kulcsfontosságú elemeit, és inkább csak inspirációként szolgál majd.

Egyébként ez nem az egyetlen videojáték, amely jelenleg a tévés világot vette célba. Jön 2020-ban a Halo TV-s sorozat is, méghozzá Master Chieffel a főszerepben, illetve nemrég tudtuk meg, hogy Budapesten forgatja majd a Netflix a The Witcher sorozatot is.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu