[GC 2018] Dying Light 2: merész folytatás, nagy online részleggel?

A Techland mindent bele kíván adni a Dying Light folytatásába.

Az idei E3-on került bejelentésre a Dying Light 2 a Microsoft előadása során, és bizony nem akar kispályás lenni. Tymon Smektala, a vezető tervező egy német YouTube-csatornának, a Rocket Beansnek elmondta, hogy a Dying Light 2 „egy bátor folytatás egy nagy online komponenssel, amiről még nem nagyon beszélhet a lengyel stúdió”. Mielőtt valaki a battle royale-ra gondolna, ne tegye: néhány napja írtunk a Dying Light: Bad Blood spinoffról, ami pont ezt a műfajt kívánja meglovagolni egy kicsit egyedibb stílusban.

Az első Dying Lightban a játékosoknak lehetőségük volt másokat megtámadni egy zombi formájában (ez volt a Be The Zombie, ami kikapcsolható volt). Valószínűleg ezt gondolhatja tovább a Techland, de mivel csak találgatni tudunk, nem biztos, hogy ez lesz a végén…

A Dying Light 2 elvileg 2019-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de Smektala kihangsúlyozta, hogy elhalaszthatják, ha szükséges. (Szóval ez már burkoltan azt is jelenti, hogy 2020 elején is megjelenhet, és mi nem tartjuk kizártnak.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu