A SoulCalibur VI lehet az utolsó SoulCalibur játék!

Még meg sem jelent a SoulCalibur VI, már erről is szó esik…

A DualShockers meginterjúvolta Motohiro Okubót, a játék producerét, aki nem kertelt: „A SoulCalibur franchise IP-je iránt a cég [a Bandai Namco] alacsony elvárásokkal rendelkezik. Amúgy egy krízisben volt, ami során el is tűnhetett volna. Időmbe tartott meggyőzni a céget. Nem akarom besarazni a felhasználókat, hogy a SoulCalibur VI lehet az utolsó [a sorozatban], de jelen állás szerint ez a helyzet.”

Az Unreal Engine 4-et használó játékot fejlesztő csapat azt szeretné megcsinálni, amit ők akarnak, mivel nincs mit veszíteniük. Viszont mi a helyzet a Nintendo Switch-csel? Az engine láttán meg lehetne csinálni a nagy N hordozható konzoljára is a SoulCalibur VI-ot:

„Jelenleg egyáltalán nincs fejlesztés a Nintendo Switchre. Megértem, hogy a Switch egy igencsak sikeres hardver, és persze ha lenne lehetőség, remek volna megcsinálni [a portot]. Most viszont az október 19-ei megjelenésre koncentrálunk, így pedig nincs időnk gondolkodni ennek a lehetőségéről. Majd ha megjelenik a SoulCalibur VI, akkor megtesszük,” tette hozzá Okubo. (Így a korábbi SCVI Switch pletykák nem voltak igazak.)

Szóval ha nem fogy jól a SoulCalibur VI, egyrészt elfelejthetjük a Nintendo Switch-portot, másrészt magát a franchise-ot is egy kis időre… a játék amúgy október 19-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockersDualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu