Kit Harington az új Batman?

MOZI HÍREK – Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a Game of Thrones sztárja esélyes lehet az új Batman film szerepére.

Kit Harington meglehetősen nagy hírnévre tett szert a Game of Thrones-nak hála, mely a 8. évadával a története végére ér a következő évben. Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy a filmes stúdiók el kezdtek érdeklődni iránta. A legutóbbi pletykák szerint őt akarják a következő Batman film szerepére, ugyanis Ben Affleck már egészen biztosan nem fogja újra eljátszani a karaktert a nemrégiben történt történt rehabilitációja miatt, amelyre az alkohol addikciója miatt volt szükség

A filmet elvileg Matt Reeves rendezné és ha minden igaz, egy fiatalabb 25-30 év körüli Batmant szeretne a történetben. Korábban már felmerült Jake Gylenhall és Jack Huston neve is a projekt kapcsán, akik testalkatilag eléggé hasonlítanak Haringtonra, emellett fiatalabbak is Afflecknél.

Viszont Harington a három közül a legfiatalabb (még csak 31 éves), emellett ő hasonlít megjelenés terén leginkább Batman előző megformálójára, Affleckre. Továbbá a pletykák szerint a stúdió berendelt két digitális modellt, hogy meg tudják nézni, Kit Harington hogyan mutatna Batmanként (a második modell egy másik színészé).

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu