Már készül Fumito Ueda következő játéka – nem folytatás lesz!

ICO, Shadow of the Colossus, The Last Guardian – Ueda viszont háromról négyre fog lépni.

A Famitsu legújabb számában került Ueda meginterjúvolásra, és így megtudtuk, hogy a genDesignnál (ami Ueda fejlesztőcsapata) jelenleg tesztelik az ötleteiket, hogy meglássák, minek van értelme és minek nincs. A prototípuskészítést a Kowloon Nights, a játékfejlesztésre költhető, Hong Kongból származó támogatási rendszer támogatja. Először az alap dolgokat hozzák létre, és abból kiindulva fog a genDesign egy „stabil terméket” alkotni, és ez jelenleg kihívás számukra.

„Amit most csinálunk, nem érződik egy indie játéknak. Azt a skálát, mértéket céloztuk meg, amit az ICO, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian elért. Ha a nagyobb mértékű fejlesztés iránt kezdünk érdeklődni, akkor jelentősen ki fogjuk bővíteni a csapatunkat, és a fejlesztést is megnöveljük, hogy nagy játék legyen a végeredmény. Nem folytatás lesz, hanem valami teljesen új!”, mondja Ueda.

A lenti képet korábban már publikáltuk. Ez is ebből az új projektből származhat…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu