TV-sorozat készül az Alan Wake-ből!

MOZI HÍREK – Peter Calloway (Legion, Cloak & Dagger) és a Contradiction Films is segít a Remedy Entertainmentnek, hogy a 80-as, 90-es évek tévés műsorai, vagy Stephen King könyvei által inspirált játékukból ütős sorozat készüljön.

A Variety számolt be arról, hogy a Remedy nem csak a Control címre hallgató játékán dolgozik, hanem az Alan Wake TV-re való átültetésén is. A sorozat felelős producere Sam Lake lesz, aki a játék fő írója és társalkotója is volt.

„Az Alan Wake jóformán egy TV-sorozat volt, amiből egy játék készült. Ez volt [Sam Lake] elképzelése. A Twilight Zone, a Secret Window, Hitchcock, a Northern Exposure, és sok amerikai TV-s program hatott rá. Azt tervezzük, hogy a show során szorosan együttműködünk Sammel, mert ő fontos szereppel rendelkezik benne. Ez az ő gyermeke,” mondja Tomas Harlan, a Contradiction Films partnere.

Ha beválik a sorozat, lehet-e az Alan Wake-nek folytatása? „Az eredeti játék története a kezdőpontunk, a mag, amiből kinő egy nagyobb történet, ahogy felfedezzük a show-t. Kibővítjük ennek az őrült, sötét univerzumnak a világát, és a játékhoz képest mélyebben elmerülünk pár meghatározott aspektusban is. Az évek során több, az Alan Wake világához köthető játékkoncepción és történeten dolgoztunk, amik sosem látták a napvilágot meg. Ez az anyag lesz a TV-s show lehetséges forrása,” mondta Lake.

Tehát TV-s sorozat játék formájában, amiből egy sorozat lesz, és ez szolgálhat a folytatás alapjául. Érthető elképzelés…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu