Ismét paráztat a S.O.N. [VIDEO]

Csak az a kérdés, hogy a horror, vagy maga a játék leendő minősége és sikere-e nagyobb para?

A PlayStation-exkluzív, belső nézetes túlélő horror továbbra is próbálja felhívni magára a figyelmet, de kérdéses, hogy mekkora sikerrel teszi ezt…

Legalább a júliusi teaserhez képest más formátumot alkalmaztak (azóta nem is hallottunk erről a játékról – azért az kicsit érdekes…), hiszen most egy gyerekdal már-már hajmeresztő átiratával a háttérben jár a karakterünk át egy neonszavakkal megpakolt szobán. A „miért” szó, ami júliusban is feltűnt, ezzel szemben piros. De nem csak ez a komoly a videóban. Vannak itt fejre állított keresztek is, és mintha néhány holttest is fel lett volna kötve. Mi a fene folyik itt? Mi lesz még a játékban ezek után? Bele sem merünk gondolni.



A RedG Studios játéka a weboldaluk szerint az idei karácsonyi roham során fog valamikor megjelenni PlayStation 4-re. Nekünk azért megvan az a sanda gyanúnk, hogy csendben áttolják 2019-re a S.O.N. megjelenését… de a PlayFrance szerint az Unreal Engine 4-et használó játék december 11-én jön ki. Majd meglátjuk.

Forrás: DualShockers, PlayFrance

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu