SoulCalibur VI: nemsokára kipróbálhatjuk! [VIDEO]

A csavar? Egy platform a háromból kimarad…

A Twitteren jelentette be a Bandai Namco, hogy a SoulCalibur VI (amiben a The Witcherből Ríviai Geralt is vendégszereplő lesz) hálózati tesztet fog kapni. Így tizenöt karaktert, illetve kilenc pályát próbálhatunk ki a játék megjelenése előtt… de csak PlayStation 4-en és Xbox One-on. A PC-sek, ahogy ez elég gyakori, ezúttal is kimaradnak…

A kizárólag ranked meccseket kínáló ízelítőt huszonhetedikétől már letölthetjük (egy nap talán elég lesz a pre-loadhoz, nem?), hogy aztán szeptember 28-án, magyar idő szerint délután öttől október elsején hajnali öt óráig játszhassunk. Ennyi idő alatt azért elég erősen áttekinthetjük a stáb nagyobb részét és annak képességeit. A stáblistát nem közölték, így valószínűleg csak találgatni tudunk, hogy kik kerülnek be.

A SoulCalibur VI október 19-én rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu