Claire Redfieldet láthatjuk egy új Resident Evil 2 játékmenet videóban [VIDEO]

A jól ismert vöröshajú harcias túlélő lány lesz a Resident Evil 2 remake-játékának másik irányítható karaktere.

A Capcom nemrég osztott meg egy kommentált játékmenet videót a saját hivatalos Youtube csatornáján. Az videóban látható pálya egy demó (nem világos még, hogy ez majd a nagyközönség számára is játszató lesz-e) és Claire Redfieldet irányhíthatjuk benne, aki a játék második legfontosabb karaktere.

Persze, a Tokyo Game Show-n láthattunk már hasonló videókat a játékból, ezt viszont angol nyelven is kommentálják (nem csak japánul), illetve hosszabb is, mint az eddig gameplay videók.

A Resident Evil 2 jövőre, január 25-én jelenik meg PS4-re, PC-re és Xbox One-ra. A Resident Evil 7-tel ellentétbe ez külső nézetes lesz és Leon S Kennedy és Claire heroikus küzdelmét mutatja be Raccoon City-ben az élőhalottak ellen.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu