Egy titkos projekthez keres valakit a Naughty Dog!

A The Last of Us Part 2-n túl tekinthetnek már a „pajkos kutyák”.

Daniel R, aki a Twitteren már megbízható filmes forrásnak nevezhető a korábbi Marveles és DC-s információi révén, ezúttal a Naughty Doggal kapcsolatban posztolt.

Elárulta, hogy a következő, nagy projektjükön elkezdtek dolgozni, és most komikusokat keresnek hozzá a karakterek élettel való feltöltéséért. A lenti kép mellé a jellemzés fordítása jár: „A játék főszereplője (vagy legalábbis az egyike), akit keresnek: fekete/afrikai amerikai férfi a 40-60-as korosztályból, rövid-közepesen hosszú hajjal, és hasonló testalkattal – erős, de nem cizellált.”

Nem tudni még, hogy a Naughty Dog másik belsős csapatához keresnek-e valakit (ők ugyanis most főleg a The Last Of Us Part II-t fejlesztik!), vagy esetleg a san diegói stúdióhoz, amit a Sony az Uncharted folytatása érdekében hozott elvileg létre, de szinte biztosan kijelenthetjük: ez már valami PlayStation 5-ös projekt lesz…

Forrás: Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu