Fejlesztői naplókon az új Leisure Suit Larry-játék: van-e remény? [VIDEO]

A Wet Dreams Don’t Dry alcímű új Leisure Suit Larry a nyolcvanas évek stílusát próbálja modernizálni… de sikerülhet-e ez a német CrazyBunchnak?

Larrynek az utóbbi jó egy évtizedben nem nagyon volt értelmes, jó játéka, ami azért eléggé szomorú, pedig az alapkoncepció nem is olyan bonyolult: adott egy szexőrült karakter (aki most már nem törpe mint eredetileg volt), és a célja a vágyainak kielégítése a hölgyek segítségével, mindezt egy point-and-click műfajú játékban előadva.

Az első kulisszák mögötti videóban két témáról beszélnek a fejlesztők: egyrészt az volt számukra a kihívás, hogy Larry feje kisebb legyen (ugyanis eléggé gnóm kinézete volt – erről mi nem nyilatkoznánk!), másrészt pedig egy puzzle megtervezése is problematikus volt. A puzzle… khm, használt dildókkal kapcsolatos. A második és harmadik résztől már nem beszélnénk – már így is a 18-as karika környékén tartunk, úgyhogy most egy kis reklámszünet a játék főcímdala erejéig:

Az Assemble Entertainment a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry-t november 7-én tervezi kiadni PC-n és Macen. Ha egy kicsit is képes lesz a nyolcvanas évek eredeti stílusát/minőségét/poénjait elérnie, már sikeresnek könyvelhetjük el…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu