Egy belsős informátor szerint a Sony-nak még lesz egy PS4-es bejelentése a PS5 előtt

De már csak egy. Egy belsős informátor szerint a cég már a következő generációra koncentrál.

Miközben a sajtó és a felhasználok közül sokan azon vitatkoznak, hogy egyáltalán szükség van-e következő generációra, addig a Sony – akár tetszik, akár nem – nagyon úgy tűnik, hogy már a PlayStation 5-re koncentrál. Ugyanakkor, úgy tűnik, hogy a sok-sok még meg nem jelent, már bejelentett cím mellett a japán cég – egy belső informátor állítása szerint – még egy exkluzív címet hoz ki a PlayStation 4 PlayStation 4 Pro gépekre, mielőtt már kizárólag az új hardverre koncentrál.

Mind erről egy Benji nevű felhasználó írt a Resetera fórumokon.  Arra a kérdésre vonatkozólag, hogy akkor a játékkiállításokon mégis milyen újdonságot mutatnak majd a PS5 várható 2020-as bejelentése előtt, Benji azt válaszolta, hogy – egy kivételével – a Sony már ezen a téren mind előtte a puskaporát.

Persze mondanom sem kell, hogy mint a vízözön, úgy indultak el a „szabad a gazda!” kommentárok a posztra, hogy vajon mi lehet ez az utolsó PS4 cím, de „Benji” barátunk vagy nem tudta, vagy nem akart többet elárulni. Egyébként elvileg több belsős csapat is dolgozik jelenleg is be nem jelentett projekteken (nyilván, ezek szerint nagy részük már PS5-re készül). Például a Naugthy Dog már vesz fel embereket egy titkos projekthez, egy másik belső informátor, „Daniel R” szerint, aki egyébként a szuperhősös filmekről szokott olyan információkat kiszivárogtatni, amelyek zömükben igaznak is bizonyulnak.  Nagyon úgy tűnik azonban, hogy ez a Naughty Dog cím már a következő generációra készül.

FORRÁS: Resetera , 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu