Bethesda: miért jelentették be ilyen korán a Starfieldet és a The Elder Scrolls VI-ot?

Pete Hines, a Bethesda marketinges alelnöke megindokolta a kiadó döntését.

A PAX Australia során ragadta mikrofonvégre a GameSpot Hinest, aki elmondta, hogy miért jelentették be a Fallout 76 megjelenése előtt a Starfieldet és a The Elder Scrolls VI-ot, amik next-gen platformokra (PlayStation 5? Xbox Scarlett?) készülnek:

„[A The Elder Scrolls VI] nagy és ambíciózus lesz, de a termékek közötti idővonal során azt ki kell emelni, hogy a Bethesda Game Studiostól érkező játékok nem eltérőek attól, amik korábban megjelentek csak azért, mert a Fallout 76 megjelenése utáni két címről beszéltünk. Igazán próbálkozom kordában tartani az emberek elvárásait. Ez nem olyasmi, hogy „idén itt a Fallout 76, jövőre a Starfield, 2020-ban meg a The Elder Scrolls VI kijön”. Az az eltérő itt, hogy próbálunk átlátszóak lenni azt mondva, hogy „ne aggódjatok, a következő nagy projektjeink az egyjátékos Starfield, és a The Elder Scrolls VI.

Eltérő lett volna, ha néhány év múlva azt mondjuk, hogy „Meglepetés! Egy Starfield nevű játékon dolgozunk, ami X hónap múlva megjelenik”? Igen, biztosan, de ezzel egyidőben van abban is érték, hogy az emberek nem borulnak ki nap mint nap amiatt, hogy a Fallout 76-ot kizárólag online, játék-mint-szolgáltatás megközelítéssel készítjük, és semmi máson nem dolgozunk. Vegyetek egy mély lélegzetet – olyan dolgokat csinálunk, amit imádni fogtok.”

Legyen is így – a két játék a következő Xboxra és PlayStationre készül a PC mellett, megjelenési dátumot meg tippelni is felesleges…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu