Már keresik a színészeket a Call of Duty filmhez

MOZI HÍREK – Állítólag még 2021 előtt kerül a mozikba. Tom Hardy neve még idén tavasszal merült fel főszereplőként…

Eddig nagyon kevés részletet tudunk a Call of Duty filmről, de úgy tűnik, hogy már nem sokat várni rá, hogy színészek nevei is felmerüljenek, akik az Activision jól ismert franchise-ának filmes adaptációjában szerepelnek majd. Kieran Fitzgerald forgatókönyvíró jelentette be, hogy a film castingja már elkezdődött.

A DiscussingFilm nevű twitteroldal információi szerint a film tényleges produkciós fázisa 2019-ben indul és várhatóan 2020-ban kerül majd mozikba. Fitzgerald egyébként nem kis név a szakmában: ő írta például a Snowden című film forgatókönyvét. A film producere Coco Francini lesz és Stefano Solima rendezi majd a filmet.

A Call of Duty film fontos projektje az Activisionnek. A kiadó 2017-ben beszélt arról, hogy a Call of Duty film valósággá válhat és hogy remélik, hogy épp ugyanaz az adrenelinlöket lesz, és hasonló vizuális világra lehet számítani, mint a játékokban, de nem tényleges, egy-az-egyben adaptáció. Olyasmire lehet számítani, mint a Marvel filmek adaptációinak tekintetében.

Még a tavasszal egyébként felmerült Tom Hardy neve (A joe.ie nevű oldal írt róla https://www.joe.ie/movies-tv/tom-hardy-lined-lead-role-call-duty-film-616863) azonben erről jelenleg nincs semmilyen konkrét megerősítés.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu