Top Gun 2: Ikonikus jelenetet láthatunk Tom Cruise-zal és Jennifer Connelly-val az első képen

MOZI HÍREK – Megjelent az első képkocka a Top Gun 2: Maverick című filmből, amely 32 évvel későbbi folytatása az első résznek. Tom Cruise ennyi eltelt év után szinte alig változott, de a 47 éves Connelly is bőven letagadhatna egy tíz évet.

A Tom Cruise által alakított karakter, Pete „Maverick” Mitchell azóta kapitány lett, ahogy a dzsekijén is láthatjuk. A vagány kabát mellett Cruise egy még vagányabb „aviator” napszemüveget is visel és feltűnően hasonlít régi külsejére az első filmből.

Az első filmben egyébként Kelly McGillis alakította Cruise „motorozós” partnerét, azonban vele kevésbé volt kegyes az idő, talán emiatt sem szerepelhet a folytatásban, hiába szeretett volna ő is részt venni benne. Helyette Jennifer Connely-t kaptuk, aki szingli anyaként egy bárban dolgozik, amelyek amellett a haditengerészeti bázis mellett található, ahol Maverick kapitányként szolgál.

A régi stábból egyébként Val Kilmer, Miles Teller, Jon Hamm, Ed Harris, Glen Powell, Manny Jacinto, Lewis Pullman és Thomasin McKenzie is visszatérnek. A Christopher McQuarrie által írt forgatókönyv állítólag már kész van, már csak finomítani kell, azonban ettől még 2020 június 26-ig várni kell a film moziba kerüléséig.

Forrás: movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu