A Destiny 2 nem hozta a várt számokat az Activisionnek

A Forsaken jó kritikái ellenére nem hozott annyi rajongót, mint amennyire számítottak.

A cég egy befektetői találkozóján az Activision szóvivője bejelentette, hogy a Destiny 2 nem hozta a várt eladási számokat, így most azon kell dolgozniuk, hogy az eredeti játék rajongóit visszacsábítsák és újakat szerezzenek.

„Bizonyos franchise-aink, mint például a Destiny, nem hoznak annyi profitot, mint amennyit szeretnénk.” – magyarázta a szóvivő, óvatosan fogalmazva, ami nem túl pozitív a játék jövőjére nézve, hiszen a Call of Duty franchise mellette viszont továbbra is tarol. Pedig a Destiny 2 tekintetében nemrég voltak olyan erősen vevőcsalogató megoldások, mint a szeptemberi, ingyenes PS Plus Destiny 2, vagy a szintén ingyenesen beszerezhető PC-s verzió. Mondjuk az is igaz, hogy sokan ebből azt következtették ki, hogy Halo-sorozatról elhíresült Bungie új franchise anyagi bukás, és mint a fentiekből is kiderült: nem járnak messze az igazságtól.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu