Resident Evil: hatással lesz a Resident Evil 7 a rebootra

MOZI HÍREK – A 2017 elején megjelent Resident Evil 7 sikerét követően ezt a vonalat fogja a franchise filmes rebootja is felvenni.

Még tavaly májusban lett megerősítve, hogy a Constantin Films egy Resident Evil (magyarul Kaptár – inkább ne firtassuk…) film-rebooton dolgozik, aminek a forgatókönyvét Greg Russo megírta, és James Wan (Fűrész, Aquaman, stb…) rendezi – ez a páros amúgy a Mortal Kombat film-rebooton is dolgozik. A múlt héten a Discussing Film meginterjúvolta Russót, aki megemlítette a Resident Evil 7-et:

„Értelemszerűen nagy rajongója vagyok a [Resident Evil] franchise-nak, szóval ezen dolgozni igazán szórakoztató volt, és korábban hat film is készült belőle, szóval amikor visszajössz ehhez, hogy újraindítsd, akkor valami eltérőt akarsz csinálni, nem pedig újra ugyanazt. Számomra igazán tiszta volt, hogy újra rémisztővé szeretném csinálni, mintha egy klasszikus horrorfilm lenne, és James Wan stílusa volt az alapkoncepciónk. A vázlatom alapköveként jóformán a Resident Evil 7 szolgált. Nem akarom megszégyeníteni az eredeti film franchise-ot, mert szerintem jól teljesített, de amikor tiszta lappal kezdesz, és megnézed Paul Anderson akcióval teli megközelítését, nos, az végülis szórakoztató volt, de számomra a játék franchise rajongójaként mindig is a horror volt az előtérben, az akció pedig a háttérben. Emiatt is volt értelme visszatérni a horror gyökerekhez.” Russo, akinek nincs köze a film jelenlegi munkálataihoz, leadta a kész forgatókönyvet, és most James Wanon a sor, illetve rajta múlik, hogy tényleg ebbe az irányba megy-e el a film.

A Resident Evil film rebootnak címe és megjelenési dátuma még nincs. (Eközben Paul W. S. Anderson, az eddigi RE-filmek rendezője egy Monster Hunter-filmet készít… természetesen Milla Jovovich-csal.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu