Ancestors: The Humankind Odyssey: bejelentő trailert kapott az Assassin’s Creed alkotójának új játéka! [VIDEO]

Patrice Désilets már közel négy éve létrehozta a saját stúdióját, a Panache Digital Gameset – nos, nemsokára ennek a csapatnak már az első játékát is átélhetjük!

A játékot nem más adja majd ki mint a Private Division, a Take-Two új kiadóágazata, ami már magában érdekes, de még nem is esett az Ancestorsról szó – ez egy külső nézetes, nyílt világú túlélőjáték lesz, ahol a felfedezés, a terjeszkedés, és a fejlődés játssza majd a kulcsszerepet. A kaland tíz millió évvel ezelőtt, az emberiség történetének fontos időszakában kezdődik Afrika Neogene időszakában, majd két millió évvel előttünk fog véget érni. Epizodikus formátumúnak tűnik a játék; az első fejezet neve Before Us. (És a hossz? Na itt tessék megkapaszkodni: ötven óra, 50!)

Ez a bekezdés nem hangsúlyozta ki: a fejlődésünkön múlhat a jövőnk, tehát a karakterünk idővel lejöhet például a fáról, és rajtunk áll, hogy a kegyetlen, brutális afrikai környezetben miként alakulunk át, miközben az evés, ivás és alvás hármasát sem szabad elhanyagolnunk. Eltérő klántagokat irányíthatunk (a klánbővítés is kihangsúlyozott), így a csapatos vadászat, családalakítás és területi terjeszkedés sem marad ki, és remélhetőleg a fontos felfedezésekkel technológiailag (itt elférne egy idézőjel is!) is fejlődünk. Az első hominid a legelején is már fontos döntéseket tehet a jövőre nézve! Rajtunk múlik az evolúció.

Az első játékmenet-videó (amit Désilets kommentál) üt! Több nehézségi szint lesz (First Time, Survival, Custom), aztán a segítségeket és a HUD-ot is beállíthatjuk (ezek a videóban ki vannak kapcsolva). Nincs minitérkép, és ha túl messze megyünk, félni kezdünk – ha ezt legyőzzük, terjeszkedhetünk. Lesz egy evolúciós menü is – így érhetjük például el, hogy két lábon közlekedjünk.

Az Ancestors: The Humankind Odyssey a bejelentés szerint 2019-ben kezdődik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Nem valami pontos, úgyhogy itt lehet egy 2020-ra halasztás, de tudván Désilets képességeiről, bízunk a játékban – inkább jöjjön ki később, viszont minőségi változatban. (A Red Dead Redemption 2-nek is bejött…)

Forrás: Gematsu, GamerGen

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu