Kingdom Hearts-hírek: itt a III nyitófilmjéből egy részlet és a VR-élmény megjelenési dátuma! [VIDEO]

A Square Enix megduplázta a hétvégén.

A Kingdom Hearts III nyitófilmjéből láthatunk először is egy trailert. (Ezt a logikát mi sem értjük, de valószínűleg spoilermentesség volt a Square Enix célja.) A dal a Face My Fears, amit Hikaru Utada és Skrillex hozott létre. Az angol változat után a japán változat is megtekinthető. A Kingdom Hearts III japán megjelenése január 25-én, a nyugaton pedig 29-én lesz esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A Kingdom Heartsról pedig már régóta tudjuk, hogy egy PlayStation VR-os élményt is kapni fog. Nos, erről a kiadó elárulta, hogy december 25-én fog megjelenni, mégpedig ingyen! A Kingdom Hearts VR Experience egy VR-os zenés videó, ami a franchise történetét összefoglalja. A fő történet helyszíneiből is átemelt egy-két dolgot. Január 18-án egy frissítéssel még több pályát ad hozzá (itt nagy eséllyel a spoilerezést kerülik el ezzel).

Remélhetőleg nem csak Japánban lesz a Kingdom Hearts VR Experience elérhető.

Forrás: GematsuGematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu