The Witcher: már előre tervez vele a Netflix!

MOZI HÍREK – Olyannyira elégedettnek tűnik a Netflix a készülő The Witcher-sorozattal, hogy már a második évad berendelését fontolgatja… holott még az első sem jelent meg!

A Comicbook írt arról, hogy Casey Walsh, a Geeks Worldwide főszerkesztője írt arról a forrásaira hivatkozva a Twitteren, hogy „a Netflix nagyon boldog a The Witcherrel kapcsolatban, és több évadnak is zöld utat adhat vagy az első évad megjelenése előtt, vagy kicsivel azután. Eszerint Henry Cavill [a The Witcherben ő alakítja Ríviai Geraltot] menetrendje tele lehet egy kis ideig, és így a Superman kimaradhat.”

A DualShockers kiemeli, hogy Walsh a DC-s médiában erősen jártas és bennfentes információkkal rendelkezik, így a Supermannel kapcsolatos kiejelentését nem nagyon érdemes leírni. Amúgy a Netflix mostanában talán elbízta magát: többek között novemberben berendelték a Castlevania harmadik évadát is.

Persze ez mind meg nem erősített információ, ám úgy tűnik, hogy a Netflix a talán jövőre elkezdődő The Witcherben igencsak bízik…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu