Részletek a The Last of Us Part II multiplayeréről: mikrotranzakciók?

A Factions (frakciók) névre hallgató játékmódról megtudtunk pár dolgot.

Az év végén a fejlesztőcsapat, a Naughty Dog több álláshirdetést is közzétett. Az egyik egy multiplayer szerverprogramozói posztra van, és ennek jellemzése több dolgot is elmond: „Egy szerverprogramozót keresünk, aki szeret egy olyan skálázható, stabil és biztonságos ökoszisztémát építeni, amit élveznek a játékosok. Te vezeted át őket a teljes multiplayer-élményen az első bejelentkezéstől a matchmakingen át a jutalmak kiosztásáig, amikkel ők testreszabhatják a boltban a karaktereiket. Az élő környezet egyik felügyelőjeként a játék szolgáltatásait elindító csapat kritikus tagja leszel.”

A karaktertestreszabás nem probléma, de újdonság a BOLT (store) fogalom megemlítése! Ez bizony olyasmi, amiről eddig nem volt szó. Már csak az a kérdés, hogy vajon lesznek-e dedikált szerverek a The Last of Us Part II multiplayerében? Az Uncharted 4: A Thief’s End esetében a válasz „nem” volt…

A PlayStation 4-exkluzív The Last of Us Part II megjelenési dátummal nem rendelkezik.

Forrás: DualShockers

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu