Új rendezője lesz az Uncharted mozinak

MOZI HIREK – A Pókemberként ismert Tom Holland főszereplésű filmnél Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) ül majd be a rendezői székbe.

Az Uncharted játékok adaptációja úgy nyúlik, mint a rétestészta, de a Sony mégis csak komolyan foglalkozik vele, a többszörös rendező és főszereplőváltás után is. A Variety exkluzív információi alapján a filmet Dan Trachtenberg rendezi majd, aki a Cloverfield Lane 10 című filmet is rendezte.

Az új rendező nem sokkal azután írta alá a szerződést, hogy Shawn Levy, az előző otthagyta a projektet egy másik filmért. Sokkal több információt a Variety nem árult el, így a forgatókönyvről szóló friss infóbombát is csak a Hollywood Reportertől tudtuk meg, mely portál szerint az új sztorit már Joe Carnahan írta és nem sok köze lesz a játékokban megismertekhez. (Legfeljebb a harmadik rész elejéhez.) A film forgatókönyve a fiatal Nathan Drake történetét meséli el, aki Sir Francis Drake leszármazottja és egyben egy ifjú tolvaj és kincsvadász, aki Sully-tól, mesterétől tanulja el a szakmát.

Ami Dan Trachtenberget illeti, nem az első eset, hogy videojátékos témához kötötték. A múltban úgy volt, hogy a Portal című film adaptációját rendezi majd és egy rövidfilmet is készített erről. Trachtenberg emellett a Playtestet, a Black Mirror egyik epizódját is leforgatta, ahol a játékiparnak prominens szerepe van a sztoriban.

Ami pedig Tom Hollandot illeti, holnap láthatjuk majd a következő Pókember film trailerét a közösségi platformokon.

Forrás: Hollywood Reporter, Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu