Hivatalos: Ben Affleck többé nem Batman!

MOZI HÍREK – Ben Affleck levette a bőregér gúnyáját és örökre búcsút mondott Bruce Wayne alteregójának. Egyelőre nem tudni, ki lesz majd az új színész.

A Warner Bros. tegnap jelentette be a The Batman hivatalos mozikba kerülési dátumát, szóval maga a film korántsem kerül a kukába, ahogy attól sokan tartottak, csak Ben Affleck búcsúzott el a szereptől. A film egész konkrétan 2021 június 25-én kerül majd a mozikba, szóval a Denevérember rajongóinak azért még várniuk kell majd rá. Ben Affleck nem sokkal azután, hogy ez a bejelentés megtörtént, a közösségi médián (konkrétan a Twitteren) kívánt Matt Reeves rendezőnek sok sikert, hogy a Batman film jövőjét megalapozza.

Később derült ki, hogy a Tweet egyben Affleck búcsúja is a denevértől. Affleck konkrétan három filmben alakította Batmant: a Batman Superman ellenben az Igazság Ligájában illetve egy rövid kameóban a borzalmas Öngyilkos Osztagban.

Az új film, amelyet egyszerűen csak The Batman címmel láttak el a fiatal Bruce Wayne kalandjait mutatja majd be, Batman korai karrierjén keresztül, így az idősebb Affleck szereplése eleve eléggé kétséges volt, viszont elvileg a rendezést és a forgatókönyvet rábízták volna – utóbbit Geoff Johns-szal együtt írta volna, azonban végül nem fejezték be a forgatókönyvet sem. Affleck otthagyta a rendezői széket és Matt Reeves bízta, bár az ekkor még kétséges volt, hogy a szerepet is teljesen otthagyja.

Reeves így nyilatkozott a Batman projekttel kapcsolatban:

„Imádtam Batmant már egészen gyerekkorom óta. Annyira ikonikus és ugyanakkor szimpatikus karakter – olyasvalaki, akivel mélyen együtt tudok érezni. Rendkívüli megtiszteltetés és izgalom, hogy a Warner Bros.-szal dolgozhatok, hogy egy epikus és érzelmileg is jelentős Batman-történeten dolgozhatok, amely ét is

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu