Menu

Szívesen dolgozna a Dragon’s Dogma folytatásán a Devil May Cry 5 rendezője!

Mivel nemsokára (pontosabban napokon belül) a boltokba kerül a Devil May Cry 5, Hideaki Itsunonak, a játék rendezőjének lesz kapacitása mással is foglalkozni.

Itsuno nemrég elárulta, hogy lehetősége volt választani, hogy a Devil May Cry 5-öt vagy a Dragon’s Dogma 2-t hozza össze (erről itt is szó volt), de most az Eurogamernek megerősítette, hogy a Capcomnál eltöltött 25 éve során pont a sárkányosdi fejlesztése volt a legnagyobb kihívás:

„A Dragon’s Dogma egy vadonatúj sorozat volt – sok másik dolog, amit elkészítettem, már rendelkezett alapokkal. Az az egyik valódi új franchise volt, és akkortájt nem volt megszokott a Capcomnak, hogy a világon egyszerre jelenjen meg egy játéka, plusz újdonságokat is készítettünk ezzel a [játékbeli] parasztrendszerrel. Ha lehetőségem volna rá, imádnám, ha megcsinálhatnám a Dragon’s Dogma 2-t – király lenne!”, mondta Itsuno.

A Capcom már évek óta tervezi a Dragon’s Dogma (műfajilag ez egy akció-RPG volna…) folytatását, és ha a Devil May Cry 5 – ami március 8-án jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – sikeres lesz, talán Itsunonak lehetősége lenne ezt is elkészítenie…

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu