Oscar Isaac, mint Solid Snake a Metar Gear Solid filmben? A színész nagyon szeretné!

MOZI HÍREK – A Star Wars filmek sztárja így jelezte igényét egy interjú során: „Metal Gear Solid: ez az! Erre bejelentkezem!”

Oscar Isaac egyre nagyobb színésszé válik Hollywoodban, köszönhetően a mostani Star Wars trilógiának, ahol Isaac az egyik főszerepet alakítja: a Star Wars tipikusan az a franchise, amely ugródeszkának is tökéletes. Isaac ennek is köszönheti, hogy már most, más fontos projektekben is rész vesz (természetesen a Star Wars: IX. epizódot is beleszámítva), de ennyivel az idén 40 éves sztár nem elégszik meg. És hogy mire vágyik még? Hát mi másra, mint Snake szerepére a Metal Gear Solid filmben!

Erre a „vágyára” akkor derült fény, amikor az IGN egy interjút készített a Triple Frontier című kommandós/bűnügyi akcióthriller sztárjaival, amelyek között Oscar Isaac is szerepel. Amikor Isaac-t arról kérdezték, hogy milyen videojátékhőst játszana el szívesen, azonnal rávágta, hogy Solid Snake-et a Metal Gear Solid filmben, melyet a Kong: Skull Islanddal már bizonyított Jordan Vogt-Roberts rendez majd.

Metal Gear Solid, ez az! Erre bejelentkezem!” – vágta rá azonnal, egy kobra („snake”, haha…) gyorsaságával.

Érdekesség, hogy Isaac neve nem először merült fel Snake-et alakító lehetséges sztárként. Még augusztusban a Boss Logic megrajzolta a színészt, a veterán, sok harcot megélt Snake mocapjában. (A végeredményt a nyitóképen láthatjátok.)

És hogy mit szól ehhez Jordan Vogt-Roberts rendező?

„Sokan kérdezték, hogy mi a véleményem Oscar Isaac Solid Snake-es „felajánlkozásáról… Nos, a filmhez a színésztoborzó procedúra még nem kezdődött el, de… kérdezzétek meg a BossLogic-ot, hogy kinek jutott eszébe, hogy Oscarból Snake-et rajzoljanak? A labda most már Oscar térfelén van…”

A színész és a rendező is szeretné tehát, ha Isaac lenne Solid Snake lenne, így nagyon úgy tűnk, hogy már csak a producereknek és a filmstúdiónak kell rábólintaniuk…

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu