Bővülhet-e a Halo 5-tel a Halo: Master Chief Collection?

Vajon meglépi-e a 343 Industries és a Microsoft azt, hogy – a Halo: Infinite-et, az új, készülő részt leszámítva – teljessé teszi-e a Master Chief-gyűjteményt?

A Redditen volt egy kérdezz-felelek, ami során a 343 Industries, a Bungie utáni Halo-fejlesztőcsapat közösségi menedzsere válaszolt a rajongói kérdésekre. Értelemszerűen főleg a Halo: Reach-csel kapcsolatban voltak kérdések – ugyanis ezzel bővülni fog a kollekció, és először ez jön PC-re is a Microsoft Store/Steam párosra -, de volt egy logikus kérdés is: a Halo 5 is bekerül-e a Master Chief Collectionbe?

Lássuk a választ: „Arra koncentrálunk, hogy a [Halo:] Master Chief Collection-t és a [Halo:] Reach-et elhozzuk a PC-re. Jelenleg nincsen tervben az, hogy PC-re érkezzen a Halo 5.” Bár lelőtte a lehetőségeket a válasz, mi kiemelnénk azt a „jelenleg” szót – most erre nem kerülhet sor, de később lehet, hogy behúzza ezt is a 343 Industries/Microsoft páros.

Szóval a Halo: Master Chief Collection lassan, de megjelenik játékonként PC-re, és először valamikor idén jön a Halo: Reach. Ezt pedig nagy eséllyel az Epic Games Store nem fogja exkluzívvá tenni (ugyanis a Microsoft a The Outer Worldsszel sem engedte ezt – az Obsidian már az Xbox Game Studios része).

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu