Sokkal hamarabb bővülhet a Nintendo Switch-család mint gondolnánk!

A Wall Street Journal folytatja azt, amiről októberben már beszámolt (ahogy anno mi is).

A Wall Street Journal azt állítja, hogy a már két éve piacon levő Nintendo Switchből két új változat fog megjelenni. Az első fejlettebb képességekkel rendelkezik, de nem fogja elérni a PlayStation 4 Pro vagy az Xbox One X szintjét – ezt a WSJ „a Nintendonak alkatrészeket szolgáltató és szoftvereket fejlesztő, a gép prototípusának hozzáférésével rendelkező” forrásaira hivatkozva állítja. A másik verzió egy olcsóbb kiszerelés lenne, amit a Nintendo lényegében a már nyolc éves Nintendo 3DS folytatásaként kezelne. Eltérő, meglepő funkciókkal rendelkezhet a két új Switch-modell.

„Tévesen hiszed, ha szerinted a fejlettebb változat hasonló lesz ahhoz, amit a Sony PlayStation 4 Pro-val tett, míg a másik csak egy olcsó alternatíva, ami régebbi handheldekhez mint például a PlayStation Vitához hasonlítana,” állítja a Wall Street Journalnál dolgozó Takashi Mochizuki a Twitteren.

Ha a Nintendo elnevezési rendszerét követjük, akkor kimondhatjuk, hogy nagy valószínűséggel a Nintendo Switch XL és a Nintendo Switch Lite az, amivel hónapokon belül elstartolhat a Nintendo. Persze mindez még nem megerősített, ám a forrásból ítélve érdemes komolyan venni ezeket!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu